Bouwbedrijf Scheerder is als stadsaannemer gevestigd midden in de binnenstad van Arnhem. Het kleinschalige bouwbedrijf is een alleskunner. Er wordt gerenoveerd, gebouwd, onderhouden en gerestaureerd in de regio Arnhem-Nijmegen. Onderscheidend door de persoonlijke benadering en ambachtelijke aanpak. Door de samenwerking met VIOS Bouwgroep uit Utrecht kan er onder lokale regie makkelijk worden opgeschaald om zowel grote als kleine projecten voor particuliere en professionele opdrachtgevers te kunnen uitvoeren.

Geschiedenis

Geschiedenis

1868

Met een historie die teruggaat tot 1868 is Bouwbedrijf Scheerder stevig verankerd in het Arnhemse. De heer Bennie Scheerder nam als bedrijfsleider in 1984 het toenmalige Bolder Bouw over en maakte er Bouwbedrijf Scheerder van. In 1999 nam de huidige bedrijfsleider Eric Scheerder het bedrijf over van zijn vader en profileerde het verder als een echte stadsaannemer, gevestigd midden in de binnenstad van Arnhem. Het bedrijf maakt sinds januari 2010 onderdeel uit van de VIOS Bouwgroep BV.
 

 

VIOS

Bouwbedrijf Scheerder maakt onderdeel uit van de VIOS Bouwgroep. Dit Utrechtse familie-bouwbedrijf kent een lange geschiedenis die uitgebreid beschreven staat onder VIOS Bouwgroep.

Naar de toekomst kijkend wordt er zorgvuldig voortgebouwd aan Bouwebedrijf Scheerder en alle andere vestigingen onder VIOS Bouwgroep waarbij de thema’s People, Planet en Profit centraal staan.

Deze thema’s hebben zijn vertaald naar VIOS Dimensies. Waarden waarlangs wij onze manier van samenwerken willen invullen. Zie de VIOS Dimensies voor een uitgebreide toelichting.Bekijk hier PDF

vios bouwgroep bv | californiedreef 28 - 32 | 3565 bm utrecht | t 030 262 78 72 | info@vios-bouw.nl

© Vios Bouwgroep BV   Disclaimer