Bouwbedrijf Scheerder is als stadsaannemer gevestigd midden in de binnenstad van Arnhem. Het kleinschalige bouwbedrijf is een alleskunner. Er wordt gerenoveerd, gebouwd, onderhouden en gerestaureerd in de regio Arnhem-Nijmegen. Onderscheidend door de persoonlijke benadering en ambachtelijke aanpak. Door de samenwerking met VIOS Bouwgroep uit Utrecht kan er onder lokale regie makkelijk worden opgeschaald om zowel grote als kleine projecten voor particuliere en professionele opdrachtgevers te kunnen uitvoeren.

Een nieuwe combinatie met de Kombinatie


Na een uitgebreide selectie en vervolgens aanbesteding heeft Woningbouwvereniging de Kombinatie uit Zeist gekozen voor VIOS. De vaklieden van de Kombinatie treden bij VIOS in dienst en worden zo nieuwe collega's van ons dagelijks onderhoud en mutatie team. Dat betekent dat ervaren en deskundige vakmensen, die bekend zijn met de woningen van de Kombinatie, het dagelijks onderhoudswerk blijven uitvoeren. Dat is een pré voor de huurders. Bovendien blijft de kwaliteit van de dienstverlening gewaarborgd. Bij klanttevredenheidsonderzoeken onder de huurders scoort het Onderhoudsbedrijf namelijk altijd een dikke acht! Het is onze ambitie om dit cijfer minimaal te evenaren.

Woningbouwvereniging de Kombinatie heeft besloten het dagelijks onderhoud uit te besteden. VIOS Bouwgroep BV neemt per 1 juli een deel van het dagelijks onderhoud over. Het andere deel wordt overgenomen door de collega's van Aalberts Bouw bv. De lange termijn samenwerking is op 26 juni bekrachtigd door het tekenen van de overeenkomst. Doelstelling hierbij is om de efficiëntie van het dagelijks onderhoud te vergroten. Uiteraard zal het onderhoud worden voortgezet met behoud van kwaliteit en de dienstverlening die de huurders gewend zijn.


vios bouwgroep bv | californiedreef 28 - 32 | 3565 bm utrecht | t 030 262 78 72 | info@vios-bouw.nl

© Vios Bouwgroep BV   Disclaimer